02-26-2005, 11:42 AM
maciej napisał(a):Wiez kto gra dobrze, a kto pedalsko.
najpierw sie naucz poprawnie pisac, i skoncz gimnazjum, zanim zaczniesz udzielac sie na forum
A co do zarzutu - potrafie odroznic miernote, tandete i kicz (zamierzony lub nie) od powaznej sztuki, nawet w tak niepowaznym gatunku jak Metal. Problem tkwi w tym, ze wy bierzecie to zbyt do serca i dlatego z was tak lejemy, fajfusy

Cytat:dlaczego Twa kapela SORCERER nie jest na topie ŚWIATOWYM ..no choć w Polsce?..a jak nie w Polsce to moze w Kielcach?
jesteśmy w dziesiątce najlepszych polskich młodych kapel, w Kielcach na nasze koncerty przychodzi minimum 200 osób, wszystkie recenzje (również zagraniczne) naszej EPki były bardzo pozytywne. Nie wierzysz - sprawdź.
Cytat:Przeciez Ty wiesz o co chodzi w metalu.
owszem i dlatego nie podpasowujemy sie pod gusta plebsu
.
Cytat:ale krytykujesz wszystko co podejdzie
krytykuje to, co wymaga krytyki, a najbardziej stosunek plebsu do plebejskiej muzyki
Cytat:. Ty sam sie naucz grać na basie, a o reszcie zespołu nie powiem.
slyszales nas, widziales na zywo? uzasadnij. jesli nie, to podkul ogon, kundelku bury, i zamknij szczekaczke, zanim ktoś pozbawi cię uzębienia
Cytat: Jeden z forumowiczów Was określił..muza dno..ale wygląd 9/10
forumowicz nie miał pewnie więcej jak 18 lat. też mi argument.
Cytat: ..chyba za duzo do kosmetyczek chodzicie..a Ty sam wygladasz jak DON KICHOT!!!
widziałeś nas na żywo? nie. patrz wyżej.
Cytat: I Twoje poglady nacjonalistyczno-faszystowskie..
co to ma wspólnego z muzyką? tonący (i głupi) brzytwy się chwyta
Cytat: Jesteś głupi i płaski..
uzasadnij, podajac choc jeden przyklad blednego rozumowania z mojej strony, błędów faktualnych i logicznych.
Cytat:Jak byś był moim synem..sam bym ciebie za poglądy zamor...
mow mi dalej, milujacy pokoj i tolerancyjny cnotliwcze... daruje sobie komentarze na reszte twojego belkotu bez zadnego uzasadnienia w rzeczywistosci
Cytat:I jeszcze jedno..nie odpowiadaj i spierdalaj wraz z Twymi "pedalskimi"adoratorami..synku..bo dla mnie jesteś i zostaniesz synkiem
bardzo w dodatku kulturalny z ciebie rozmowca, no nie ma co. myslales o karierze w samooborze?
Cytat:pisał to Maciej lat 41 od 25 lat słuchajacy rocka i innych wartościowych kierunków muzyki rozrywkowej. Dzięki za wysłuchanie i zrozumienie
aha, teraz do samoobory przyjmuja tylko z maturą, tak więc radzę się pospieszyć, masz 2 miesiące czasu. chyba, że jeszcze gimnazjum nie skończyłeś, nad czym ubolewałbym w normalnych okolicznościach, lecz nie po tym, gdy obnażyłeś całą swoją intelektualną dolinę.
ahh, żyłka pęka, co?
![[Obrazek: sbo3s4.jpg]](http://i38.tinypic.com/sbo3s4.jpg)