02-25-2005, 12:12 AM
ja czasami mam wszystkiego dosc .. i naprawde nie chce mi sie zyc .. ale jednak warto ..jest tyle pieknych rzeczy .. wspolne koncerty.. wypady w gory .. gadanie przy winie .. albo schizy jazzowe... nieprzewidziane akcje .. mili ludzie ktorzy usmiechaja sie na ulicy ...wiatr kiedy wystawi sie glowe przez okno w pociagu ... noc nad morzem w czasie sztormu z najlepszymi przyjaciolmi ....
zamienilbyscie tez wszytskie cudne chwile w waszym zyciu na smierc ...
chyba jeszcze nikomu na tym forum 30 nie stuknela?
a to znaczy ze mamy przed soba prawdopodobnie wiecej niz polowe swojego zycia ....i jeszcze tyle sie moze zdarzyc .. mozna spotkac tylu ludzi ktorzy moga zmienic nasze zycie o 180stopni .....
a pozatym pomyslcie .. chcecie sie zabic a ktos oddal by wszystko za minute waszego zycia ....
gdzies na swiecie wlasnei9 w tej chwili umiera niezaleznie od swojej woli ktos w waszym wieku ...
jest jakis cel dla ktorego jestescie na tyle zdrowi aby zyc....moze to wy sprawicie ze ktos zamiast samobojstwa wybierze zycie
to tyle odemnie
zamienilbyscie tez wszytskie cudne chwile w waszym zyciu na smierc ...
chyba jeszcze nikomu na tym forum 30 nie stuknela?
a to znaczy ze mamy przed soba prawdopodobnie wiecej niz polowe swojego zycia ....i jeszcze tyle sie moze zdarzyc .. mozna spotkac tylu ludzi ktorzy moga zmienic nasze zycie o 180stopni .....
a pozatym pomyslcie .. chcecie sie zabic a ktos oddal by wszystko za minute waszego zycia ....
gdzies na swiecie wlasnei9 w tej chwili umiera niezaleznie od swojej woli ktos w waszym wieku ...
jest jakis cel dla ktorego jestescie na tyle zdrowi aby zyc....moze to wy sprawicie ze ktos zamiast samobojstwa wybierze zycie

cale zycie na debecie