11-20-2005, 02:20 PM
aXe Rose napisał(a):A ja do ludzi, którzy chcą mi zrobić krzywdę.
Tak, Polacy też nieraz próbują, ale Polacy mają powiedzmy mniej chamskich sposobów niż pedałkowate żabojady.
Znasz aż tylu żabojadów, żeby sobie taką opinię wyrobić?
wilk_fenriz napisał(a):nienawiść nie jest niczym konstruktywnym, ale separacja rasy jest niezbędna. nie mam nic przeciwko imigracji/emigracji europejczyków, ale krzyżowanie się ras uwazam za największe zło. jestem przeciwnikiem wpuszczania do naszego kraju muzułmanów arabów i innych- tak radykalnie odmienne srodowiska nie moga zyc koło siebie bo bedzie to prowadzic do wojny. ostatnie wypadki we Francji ukazały słabość zachodniego stylu zycia i "równośći" obywateli.Ameryka zaś, jak ludzie słusznie zauważyli, jest krajem pozbawionym własnej tożsamości dlatego iż naród amerykański jako tako sie nie wykształcił- to kompletny tygiel ras, religii, zachowań. Ameryka jest jak mcdonald's- ładnie wyglada ale to totalne gówno.
Ciekawe teoryjki głosisz.
Co do wypadków we Francji - przyczyną ostatnich zamieszek nie jest odmienność kulturowa, jak twierdzisz.
Odnośnie "równości" obywateli - co masz na myśli? Taka to równość, że 'Francuzi' pracują, a imigranci siedzą na bezrobociu jak darmozjady i do tego pewnie wcale im się nie przelewa. W Niemczech czy we Włoszech sytuacja wygląda podobnie.
I jeszcze jedno pytanko - czemu twierdzisz, że Hameryka to gówno i co przez to rozumiesz?
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways