02-20-2005, 05:32 PM
Wybaczcie WUJOWIE, że tak dawno mnie nie było.
Niestety, agenci ŻydoKomunoMasonerii, którzy w rozmaity sposób od dawna na mnie polowali, odnieśli w końcu sukces i zafundowali mi tydzień gorączkowania, majaków i silnych bóli w przełyku
Dopiero dzisiaj byłem w stanie wyleźć z wyrka, po raz pierwszy od kilku dni...
Obawiam się, że zamach na mnie może być świadectwem jednego z najgorszych: skład naszej organizacji nie jest już do końca tajny dla Żydów!
Co do L&M Niebieskich... w mojej paczce tylko ten jeden był trujący, gdyż później wypaliłem jeszcze od groma innych i nic mi po tym nie było... Wygląda na to, że fajki są zatruwane pojedynczo i umieszczane w paczkach specjalnie przeznaczonych dla OWZŻPZ.
Niestety, agenci ŻydoKomunoMasonerii, którzy w rozmaity sposób od dawna na mnie polowali, odnieśli w końcu sukces i zafundowali mi tydzień gorączkowania, majaków i silnych bóli w przełyku
Dopiero dzisiaj byłem w stanie wyleźć z wyrka, po raz pierwszy od kilku dni...Obawiam się, że zamach na mnie może być świadectwem jednego z najgorszych: skład naszej organizacji nie jest już do końca tajny dla Żydów!
Co do L&M Niebieskich... w mojej paczce tylko ten jeden był trujący, gdyż później wypaliłem jeszcze od groma innych i nic mi po tym nie było... Wygląda na to, że fajki są zatruwane pojedynczo i umieszczane w paczkach specjalnie przeznaczonych dla OWZŻPZ.