02-18-2005, 09:12 PM
a ja dostałam w swoje ręce encyklopedię Pink Floyd..!! Siódme niebo- najlepszą sprawą są interpretacje piosenek... Podobno na Allegro można kupić za 41zł- to jeszcze nie tak drogo- poważnie się zastanawiam
Bo mam niestety pożyczoną i to tylko na tydzień
Tak, dzieci śpiewające w "Another Brick In The Wall (part 2)" domagają się obiecanej wypłaty... Ale są jakieś problemy z ustaleniem tożsamości tych dzieciaków, bo chyba się przyznać nie chcą ze względu na przyjęcie treści tej piosenki przez grono pedagoficzne i się wszystko plącze
Przynajmniej tak czytałam w "Teraz Rock".
Bo mam niestety pożyczoną i to tylko na tydzień
maciej napisał(a):The Dark Side Of The Moon stał sie albumem najdłuzej przebywającym w historii na liście Billboardu - w marcu 1980 zaliczył 303 tydzień.
The Wall koncertowo zagrali tylko 29 razy ze względu na zbyt wysokie koszta scena 50 m. szer i 10 wysokości mur ze styropianu.
Film The Wall - świetna sprawa i nawet aktualnie chyba trwa proces sądowy miedzy grupą a chórkiem dzieciaków
Koncert The Wall (z Berlina) mam na kasecie nagrany z niemieckiej telewizji. Jest on chyba z roku 1991 z okazji zjednoczenia niemiec. Wielu wybitnych gości na niego zaproszono. i to by było na tyle
Tak, dzieci śpiewające w "Another Brick In The Wall (part 2)" domagają się obiecanej wypłaty... Ale są jakieś problemy z ustaleniem tożsamości tych dzieciaków, bo chyba się przyznać nie chcą ze względu na przyjęcie treści tej piosenki przez grono pedagoficzne i się wszystko plącze
Przynajmniej tak czytałam w "Teraz Rock".
There is no dark side of the moon, really. Matter of fact it`s all dark.