02-17-2005, 07:06 PM
Kamil napisał(a):co do pana Malmsteena, to odpiurkaj sie od niego, bo ma wiele swietnych numerow, ktore przynajmniej mnie wpadaja w ucho,
Wiele
Ty jesteś po prostu głuchy jak pień.Skala w dół, skala w góre i tak do znudzenia.Ale dzieciakom to sie podoba
Kamil napisał(a):poza tym obok Malmsteena jest wielu- Petrucci, Johnson, Eddie Van Halen, a mowie o tych gosciach, bo mi sie smiac chce, jak piszecie, ze Murray to rewelacyjny gitarzysta- gowno kurwa prawda,
Mnie już nawet nie chce sie śmiać z twoich idiotycznych postów.Zrozum to chłoptasiu, że muzyka Iron Maiden nie potrzebuje solówek ala Petrucci lub Malmsteen bo ma swój własny styl, w którym patent innych gitarzystów zepsuł by tyklo brzmienie.
Kamil napisał(a):jest wiele rewelacyjnych kapel, ktore, owszem, trzymaja styl, ale sa innowacyjni, zmieniaja sie, ich muzyka nie jest nuzaca i nie ciagnie sie jak guma do zucia. a maiden wlasnie takie jest.
To , że są komercyjni już było widać w latach osiemdziesiątych kindermetalku, a nie w roku 2004.Jeśli nadal uważasz, że "Iron Maiden" jest tym samym co "Brave New World", a "Somewhere in Time" tym samym co "X Factor" to jesteś nie tylko głuchy, ale zanurzony w gównie własnych kompleksów po uszy.