02-17-2005, 05:03 PM
Tomash napisał(a):Kurwa, do czego to doszło że musze IM bronić... miałem okres kiedy uważałem ich za najlepszy zespół świata itd, już mi przeszło, ale nadal ich bardzo lubie, a jeszcze bardziej cenie... to jak niby wg. Ciebie, o wyrocznio heavy metalu, mają grać?! na jednej płycie heavy metal a na następnej smooth jazz z elementami bossa - novy?!
Jeśli naprawde cały czas uważasz żę grają tak samo to nie mam już słów na Ciebie... te śmieszne wstaweczki to nieodłączny element ich stylu, i jak napisał wcześniej Kelthuz fani by ich zlinczowali gdyby przestali ich używać. Pokaż mi ciekawsze DVD niż najnowsze... poza tym rzeczy typu DVD czy niepublikowane koncerty są dla najbardziej zagorzałych zwolenników zespołu, nikt "nam" nie karze tego kupować! Co do umiejętności muzyków... od kiedy to wirtuozeria jest wyznacznikiem jakości? gdyby tak było to Y. Malmsteen byłby najpopularniejszym muzykiem świata, co z tego że umie jechać po gryfie z prędkością światła, skoro ni napisał prawie żadnej kompozycji z której pamiętało by się MELODIE a nie "wyścigi"
Poza tym, naprawde gratuluje Ci że umiesz zagrać te prostackie kawałki Maiden, ale napisz coś swojego, wydaj płyte, zdobądź taką pozycje jak IM to pogadamy
zebys sie nie zdziwil
co do pana Malmsteena, to odpiurkaj sie od niego, bo ma wiele swietnych numerow, ktore przynajmniej mnie wpadaja w ucho, poza tym obok Malmsteena jest wielu- Petrucci, Johnson, Eddie Van Halen, a mowie o tych gosciach, bo mi sie smiac chce, jak piszecie, ze Murray to rewelacyjny gitarzysta- gowno kurwa prawda, a ten ich "styl" to dowod na nieporadnosc kapeli, ktora nie umie sie wyzwolic z tego, co nagrala wczesniej.ale no coz, wy tego nie zauwazycie
popatrz, o wielki Tomashu, jak zmienialy swe oblicza inne zespoly- oni nie poddali sie fanom i checi zysku, bo grali to, na co mieli ochote- myslisz, ze Mustainowi przybylo fanow po wydaniu Risk?? bo ja nie sadze.
jest wiele rewelacyjnych kapel, ktore, owszem, trzymaja styl, ale sa innowacyjni, zmieniaja sie, ich muzyka nie jest nuzaca i nie ciagnie sie jak guma do zucia. a maiden wlasnie takie jest. a to, ze sa komercyjni to bolu pokazala najnowsza "rewelacyjna" plyta.
skrajne powielanie wlasnych patentow na "hiciory" zespolu IM.
masakra