02-16-2005, 05:20 PM
Ja też byłem na Metallice. Lokalizacja: płyta, trochę na lewo od sceny większy od niej kawałek. Stamtąd miałem dość dobrą widoczność. Całą scena, trzy z czterech telebimów. Było dobrze. Z tą widocznością to jest tak, że wszytsko zależy od tego czy stoisz w tłumie, czy raczej na jego obrzeżach. W drugim przypadku widzisz raczej bez problmów, tyle, że jest daleko. W tłumie wszystko zależy od wzrostu, przy dwóch metrach nie będzie problemu
Z trybun na przecwi sceny widoczność chyba nienajgorasza jest, powołuję się tu na opinie kumpli co byli wtedy na sektorach. sam nigdy nie byłem.
Jeśli chodzi o dźwięk to nie miałem wrażenia pływania, a i kumple z trybun się nie uskarżali. Atmosfera jest świetan, z bezpieczeńastwem też raczej większych problemów nie ma.
Tomash, pamiętasz ile tam było policji?
Całą droga dojazdowa w sukach, a przy bramach chyba ze trzy megasuki.
Z trybun na przecwi sceny widoczność chyba nienajgorasza jest, powołuję się tu na opinie kumpli co byli wtedy na sektorach. sam nigdy nie byłem.Jeśli chodzi o dźwięk to nie miałem wrażenia pływania, a i kumple z trybun się nie uskarżali. Atmosfera jest świetan, z bezpieczeńastwem też raczej większych problemów nie ma.
Tomash, pamiętasz ile tam było policji?
Całą droga dojazdowa w sukach, a przy bramach chyba ze trzy megasuki.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."