04-03-2005, 05:06 PM
przeczytałam tylko pierwszą i ostatnią stronę tematu (
) ale i tak napiszę co o tym myśle
jestem zdecydowanie przeciwko rangom, nie wiem czy jestem przeciwko ilości postów
rangi ogłupiają, każdy stuka ile może, bo chce się dowiedzieć jaka ranga jest następna i chce jak najszybciej przejść z jednej do drugiej, zaczną się jazdy, że ktoś się stara, pisze długie i sensowne posty i dlatego ma ich tylko 50, a ktoś pisze jednozdaniowe i jest numerem 1.
przyszłam na to forum z innego, z rangami itd (na którym przez jakiś czas byłam nr 1 w ilości postów) i podoba mi się tutaj, że czegoś takiego nie ma. piszę i zaglądam kiedy chce, nie dopada mnie chora ambicja odpowiedzenia na wszystko i przeczytania wszystkiego (patrz pierwsze zdanie
)
a co do ilości postów, hmmm, tak jeśli to by była ilość sensownych postów
a że tego się nie da zrobić to mi w sumie obojętnie i tak najlepiej jest tak, jak jest, nic mi nie przeszkadza.... i cieszę się, że nie ma nic różowego... przynajmniej ja nie znalazłam

jestem zdecydowanie przeciwko rangom, nie wiem czy jestem przeciwko ilości postów
rangi ogłupiają, każdy stuka ile może, bo chce się dowiedzieć jaka ranga jest następna i chce jak najszybciej przejść z jednej do drugiej, zaczną się jazdy, że ktoś się stara, pisze długie i sensowne posty i dlatego ma ich tylko 50, a ktoś pisze jednozdaniowe i jest numerem 1.
przyszłam na to forum z innego, z rangami itd (na którym przez jakiś czas byłam nr 1 w ilości postów) i podoba mi się tutaj, że czegoś takiego nie ma. piszę i zaglądam kiedy chce, nie dopada mnie chora ambicja odpowiedzenia na wszystko i przeczytania wszystkiego (patrz pierwsze zdanie

a co do ilości postów, hmmm, tak jeśli to by była ilość sensownych postów

Hate... I can't control it anymore,
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes