02-13-2005, 02:27 PM
van napisał(a):Tu black rodziela się na muzykę i na łomot. Muzyka jak muzyka, wiadomo. Łomot to coś nie do zniesienia, brak jakiejkolwiek linii melodycznej, chaotyczne rżnięcie gitar i takowe uderzanie w bębny.hmm wiesz jak nagrywasz demówke w garażu albo w domowych warunkach to choć by huj na huju stanął i hujem podpierał i dopieszczał to nagranie na kompie w nie wiadomo jakim progrmie to i tak wyjdzie to w porównaniu do nagrań studyjnych bardzo hujowo, ale liczy się to czy nagranie jest dobre a nie jakość jego nagrania. Wiadomo że młode dopiero co rozwijające się kapele nie będą nagrywać kurwa płyt w Hertz`u no bez jaj, więc nie pierdol że muzyka to jakość bo 3/4 podziemnych kapel wymiata wszystkie te komercyjne gówna. Posłuchaj sobie Infernal War Thunderbolt i powiedz czy to jest hałaz bezsęsowne napierdalanie i jazgot. Poza tym jak mamy do czynienia z kapelami typu "beztalencia zaczynają się bawić instrumentami" to chyba żaden normalny człowiek nie pochwali takich osób za jakiekolwiek ich nagranie (z tych hujowych) zawsze można się doszkolić i po hujowym demku nagrać drugie zajebiste. A co do tego właśnie co jest dla kogo gównem, huj mnie obchodzi co kto słucha, wychodzę z założenia że każdy słucha to co lubi ale wkurwia mnie jak taki dzieciak podpisuje McDimmu Burdera itp szmiry jako najlepsze black metalowe kapele, no panowie to ma tyle wspólnego z prawdziwym black metalem co sranie do denaturatu (nie licząc srania po denacie
)hujostwo cytat źle mi się dodał

Dzem: A wiec korzystaj z opcji EDIT..
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!