01-31-2005, 05:53 PM
KelThuz napisał(a):Freva666 napisał(a):Sorry ale nie wspominalam nic o tekstach tylko o pogladach Pana Varga
jak nagral wszystkie swoje metalowe plyty, to malo kto slyszal o jego pogladach, a teksty nic nie zdradzaly. Burzum to nie jest NSBM. Temat zamkniety, wiec zamknij sie.
Cytat: i prosze Cie nie rozsmieszaj mnie On potrafi bronic swoich pogladow?? Przeciez jego wypowiedzi to jakis totalny belkot, niepotrafi porzadnie jednego zdania sklecic. Radze bardziej zapoznac sie z tematem.
gosc jest zdecydowanie bardziej inteligentny od ciebie, radze przeczytac jego ksiazke (tlumaczenie angielskie jest do dupy), a nie opierac sie na zle przetlumaczonych wywiadach, i twierdzic ze gosc zdania nie jest w stanie sklecic. Durna jestes i tyle. Ostatni wywiad z nim jest nawet ciekawy, i pare madrych rzeczy udaje mu sie powiedziec
A wiesz co Ci powiem?? Pan Varg to pewnie siedzac w tym wiezieniu to pewnie ma niezly ubaw z takich fanatycznych wyznawcow ! mozliwe ze teraz sie bardziej gadatliwy ale jego pierdolenie o aryjskosci ktora sie kupy nie trzyma malo mnie obchodzi. Jak dla mnie to jego wypowiedzi nie nalezaly do najmadrzejszych. Denerwuje mnie jak ktos wiekszy nacisk kladzie na ideologie niz na muzyke choc akurat on muzyke tworzyl WSPANIALA !!!!a teraz rysze kraty w wiezieniu

A i jeszcze jedno gówno wiesz o mojej inteligencji. Szkoda ze oceniasz mnie tylko potej jednej wypowiedzi ktora chyba i tak zle zrozumiales ale czego ja wymagam... Na forum to wszyscy sa twardzi, z lekkoscia na siebie bluzgaja, wyzywaja sie itd. gorzej w realu ...
Czy płaczesz tam?
Nikt się nie dowie...
Człowieku!!!
Czy płaczesz tam?
A może drwisz?
Nikt się nie dowie...
Człowieku!!!
Czy płaczesz tam?
A może drwisz?