07-03-2004, 08:04 PM
Slyszalem cale Iowa i Slipknot.. ja sie pytam gdzie tam jest moc?
Wow.. takim tekstem mozesz zaimponowac panom z Iron Maiden..
No jasne.. tak naprawde za maskami ukrywaja sie Satriani, Wylde i paru innych wirtuozerow.. Tak zafascynowales sie Slipem ze nie dostrzegasz u nich zadnych minusow..
Ales mi doyebal.. Stary.. kalam sie ze wstydu..
PS. Korn to nie nu metal?
Ale za to Godsmack jest kapela nu metalowa..=/
PS2. Mimo ze ich muzy nie trawie.. Szanuje wokaliste Slipa.. ogladalem kiedys wywiad z nim w ktorym jego fan (to on prowadzil wywiad.. nie byl dziennikarzem) przyznal sie ze oprocz Slipa slucha tez np. Nelly Furtado.. I chlopak go nie zjechal.. Mile.[/quote]
Cytat:Kazdy nastepny utwor zaje**cie sie rozni od poprzedniego
Wow.. takim tekstem mozesz zaimponowac panom z Iron Maiden..
Cytat:Zgraj sobie pare tabów slipknota z www.mysongbook.com i zobaczysz ze maja tak skomplikowane kawalki ze nawet niektorzy muzycy z najbardziej znanych kapel jakby je zobaczyli to predzej przeszliby na emeryturę niz je zagrali.
No jasne.. tak naprawde za maskami ukrywaja sie Satriani, Wylde i paru innych wirtuozerow.. Tak zafascynowales sie Slipem ze nie dostrzegasz u nich zadnych minusow..
Cytat:Założe się ze na twojej scianie obok plakatu Linkin Park wisi Las Ketchup.
Ales mi doyebal.. Stary.. kalam sie ze wstydu..
PS. Korn to nie nu metal?

PS2. Mimo ze ich muzy nie trawie.. Szanuje wokaliste Slipa.. ogladalem kiedys wywiad z nim w ktorym jego fan (to on prowadzil wywiad.. nie byl dziennikarzem) przyznal sie ze oprocz Slipa slucha tez np. Nelly Furtado.. I chlopak go nie zjechal.. Mile.[/quote]
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)