01-23-2005, 03:41 PM
Tomash napisał(a):Wiesz nie chce dociekać, ale zdaje mi się że to Ty jesteś największym pośmiewiskiem internetu...
ze mnie w powaznych zine'ach sie nie zbijaja, z Darklicha tak. Ja tworze Sztuke, Darklich nie tworzy nic. Jest mitomanem. Ja artystą. Różnica kolosalna.
Cytat:Nie napisałem, że języka słowiańskiego NIE BYŁO
tylko że NIE MA TERAZ bo nasi przodkowie nie umieli pisać!!! to chyba jest mała różnica nie?
jestes tak glupi, ze szkoda gadac, zwlaszcza, ze latopisy ruskie były spisywane cyrylicą już od X w., poza tym Słowianie stosowali alfabet runiczny (dub bukwy), oraz alfabet sznurowy (prastary sposób zapisu w formie węzełków na sznurach)- od tego pochodzi oryginalny słowiański alfabet, zwany głagolicą, nadal używany w serbskich cerkwiach, gdzie stosowany jest w liturgii język starocerkiewnosłowiański, bardzo bliski prasłowiańskiej mowie. Czym jeszcze nas zaskoczysz, "znaffco"?
Cytat:Tomash nie od dzis wiadomo ze z Kelthuzem normalnej dyskusji nie ma. On czyta tylko to co chce przeczytac i na tym opiera swoje wypociny.
faktycznie, z ludzmi waszego pokroju, ktorzy lepiej sie znaja, niz badacze zagadnien tu poruszanych, nie ma innej dyskusji, niz but na morde - zapamietaj to!
ZOMO