01-23-2005, 12:47 AM
Jałokim napisał(a):mam nadzieje żę nawet jeśli przejrzysz w końcu na oczy, wyjdziesz z tego matriksa i zobaczysz zę nikt nie bierze twoich popierdów na poważnie
jeszcze nikt, kto posiada całą płytę "...Z Ziemi Żelaza" czy nawet debiut "Nadchodzi Lechitów Czas..." nie narzeka, wręcz przeciwnie.
Myślisz, dziecko, że gdyby było inaczej, zostałbym zaproszony do udziału w Srpska Krv?
LCF napisał(a):Widac, a przede wszystkim slychac to bardzo dobrze w twoich "kawalkach" (nie wiem czy to "cos" co wykonuje mozna tak nazwac, ale niech juz bedzie).
posiadam muzykalnosc totalna, wiec dla mnie skomponowanie utworu symfonicznego nie wymaga nawet pomocy instrumentu, wszystko powstaje w glowie, pozniej jest mozolna i zmudna praca zapisania nutami 64 sciezek sekwencera. a to dopiero polowa roboty, bo nagrywanie wokali, to dopiero niemilosierne zadanie na sily jednego czlowieka.
Cytat:A skoro o Warcrafcie mowa, czemu nie masz nika Kelthuzad? Bales sie ze beda na ciebie wolac "zad"?
nie gralem nigdy w warcrafta, imię Kel`Thuz pochodzi z mroków mitycznej Ziemi Żelaza, Krainy Umarłych, ulokowanej w mojej ojczyźnie, Białej Chorwacji, gdzie pedałów zabijano a ich głowy odsyłano do rzymu. ZWYGDA!
ZOMO