12-27-2004, 01:30 PM
hmmm... ja tez mam cala dyskografia Judas Priest- dla mnie to jest najlepsza kapela, ktora osiagnela juz wszystko... wiecej juz sie nie da
ale mimo to nadal graja swietnie, nawet po zmianie wokalu- dla mnie Ripper to dobry wokalista, moze nie tak dobry ja Halford, ale na pewno lepszy niz ta maidenowska, czy manowarowska popierdolka...
a co do solowej tworczosc Halforda... to mozna powiedziec tylko jedno... ZAJEBIŚĆIE!!
Resurrection, czy Crucible to sa naprawde potezne, ale jednoczesnie rewelacyjen albumy...
no i Polak potrafi
wlasnie slucham sobie Hearts of Darkness live...
aha, jakby ktos nie wiedzial...
na oficjalnej Halforda jest fajna muza do sciagniecia za darmo...
no i przypominam, ze bogowie heavy- metalu 6 kwietnia zagraja w POLSCE
szkoda, ze w spodku, a nie w chorzowie... ale coz... wiesniactwo sie szerzy i w chorzowie zagra irena majdan
pozdro dla wszystkich fanow JUDAS PRIEST
dozobaczyska na koncercie mam nadzieje
ale mimo to nadal graja swietnie, nawet po zmianie wokalu- dla mnie Ripper to dobry wokalista, moze nie tak dobry ja Halford, ale na pewno lepszy niz ta maidenowska, czy manowarowska popierdolka...a co do solowej tworczosc Halforda... to mozna powiedziec tylko jedno... ZAJEBIŚĆIE!!
Resurrection, czy Crucible to sa naprawde potezne, ale jednoczesnie rewelacyjen albumy...
no i Polak potrafi

wlasnie slucham sobie Hearts of Darkness live...
aha, jakby ktos nie wiedzial...
na oficjalnej Halforda jest fajna muza do sciagniecia za darmo...
no i przypominam, ze bogowie heavy- metalu 6 kwietnia zagraja w POLSCE
szkoda, ze w spodku, a nie w chorzowie... ale coz... wiesniactwo sie szerzy i w chorzowie zagra irena majdan
pozdro dla wszystkich fanow JUDAS PRIEST
dozobaczyska na koncercie mam nadzieje