12-12-2004, 09:31 PM
Dżemik napisał(a):Co do metal-archives.. zajrzalem.. Nie radzilbym zbytnio polegac na tej stronce.. Skoro Farmer Boys okreslany jest mianem zespolu gotyckiego metalu (o_O).. =/zadna lepsza witryna tego typu nie istnieje, dlatego nie ma wyjscia i metal-archives jest i pozostanie najwiekszym metalowym database'm
aXe Rose napisał(a):Czy jeśli uwielbiam i słucham nie tylko Metalliki i Ironów ale też Venoma, Motorhead, Osbourne'a, Black Sabbath i innych kapel ogólnie METALOWYCH, a mam na sobie akurat koszulkę Metalliki, bo miałem ochotę akurat w niej wyjść, to od razu znaczy, że jestem ograniczony?
Katiria napisał(a):To jak włoże np koszulkę Linki Park to stwierdzisz że nie mam gustu muzycznego albo że nie ma sensu ze mną gadać bo jestem ograniczona dlatego że ubrałam taką koszulkę z wizerunkiem takiego właśnie zespołu???
gdy widze podobne osoby na ulicy czy gdziekolwiek to po prostu olewam je, w 90% sa to ludzie, ktorzy dajmy na to wola wydac kapone na nowa koszulke, niz na plyte swojego "ukochanego" zespolu, jezeli jestescie wyjatkami od tej reguly to miescicie sie w pozostalych 10%