• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:/

No to odpowiadam...

1. Blad uniemozliwiajacy wejscie faktycznie mogl sie ostatnio zdazac - zwiazane to jednak bylo nie z bledem bazy danych, tylko zmianami w konfirguracji serwera, na ktorym znajduje sie nie tylko forum, ale takze caly sklep r&m shop...

2. Emoticony juz sa - w dniu wczorajszym aktualizowalem forum z wersji 2.0.10 do 2.0.11 - a ze mialem zawalony praca dzien, zapomnialo mi sie przerzucic usmieszki (a przy okazji avatary Wink ) do nowej wersji forum.

3. Co do tego problemu, to nie jest to problem, tylko wspolna decyzja modow - i na nich prosze krzyczec (zreszta na mnie tez, bo poparlem w koncu ten pomysl Big Grin ) - w kazdym razie, umyslnie usunalem mozliwosc wyswietlania ilosci postow - ma to zapobiegac nadmiernemu i niepotrzebnemu ich nabijaniu. Rang userow rowniez nie bedzie z tego samego powodu.
Jesli ktos koniecznie chce sprawdzic ile dany uzytkownik nabil postow, to zawsze moze zajrzec do jego profilu.

A tak w ogole, co zlego, to nie ja Rolleyes
pozdrawiam
N.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
:/ - przez aXe Rose - 11-30-2004, 12:54 AM
[Bez nazwy] - przez nosferatu - 11-30-2004, 11:08 AM
[Bez nazwy] - przez Arion - 11-30-2004, 02:07 PM
[Bez nazwy] - przez Kamael - 12-01-2004, 11:38 AM
[Bez nazwy] - przez aXe Rose - 12-01-2004, 07:38 PM
[Bez nazwy] - przez Vlkodlak - 12-01-2004, 10:41 PM
[Bez nazwy] - przez ironer - 12-18-2004, 11:32 AM

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.