11-27-2004, 04:51 PM
Ja tez nie slucham punku...nom...ale mieszkam w Danii.Tam to punki maja kase.Jak juz sa jakies prawdziwe punki.Wogole wszystkie ciuchy,glanow tam nikt nie nosi,nawet metale tez nie
tylko ja
...wszyscy laza w trampkach...sluchaja gownianych pop/rockowych kapel...typu sum41,good charlotte itp...zaloze sie,ze nawet nie wiedza co to jest anarchia i kim bili pistolsi...
punki pijaja tam piwo...calsberg...jak by ktos chcial wiedziec...maja 2-3 agrafek...wpieprzaja mieso i do McDonaldow zapieprzaja...i jeszcze niektozi to rasisci i nazi...
Ja bym powiedziala,ze to nawet punku nie przypomina,ale na gaciach[spodniach [z H&m] maja napisane punk 4ever...az sie zygac chce...jak ostatnio w Polsce bylam to bylo takich 2 punkow,co o kase na piwo prosili w rynku,to se pomyslam,ale siara,ale to jest punk,juz wole to niz...noga na noge na laweczce cichutko z calsbergiem w rece i z dlugimi wlosami i na spodniach napisane punk...wow...dunski punk jest do d***...

Ja bym powiedziala,ze to nawet punku nie przypomina,ale na gaciach[spodniach [z H&m] maja napisane punk 4ever...az sie zygac chce...jak ostatnio w Polsce bylam to bylo takich 2 punkow,co o kase na piwo prosili w rynku,to se pomyslam,ale siara,ale to jest punk,juz wole to niz...noga na noge na laweczce cichutko z calsbergiem w rece i z dlugimi wlosami i na spodniach napisane punk...wow...dunski punk jest do d***...