11-19-2004, 01:17 PM
Czy Metallica gra na coraz nizszym poziomie?Nie wiem,czy St.Anger to jakis postep w historii tego zespolu
a co do IM,to brak mi slow...
ech, ludzie, widze, ze to forum to bardziej miejsce, gdzie ludzie odreagowuja swoje problemy w domu/szkole/pracy, niz strona, ktora daje mozliwosc dyskusji...
ale pewnie znow znajdzie sie kilku nawiedzonych, ktorzy na mnie najada jak male dzieci...ech, slow i mysli szkoda. widze, ze nastepnym razem bede musial pisac "AJRON MAJDEN RULEZ" - chocby oni byli tak starzy, ze nie beda w stanie gitar porzadnie zlapac...bo to w koncu "legenda". FUCK THE LEGEND. moje zdanie jest kilka postow wyzej, wiec sie powtarzal nie bede...narq, ludzie dobrej woli
milego bluzgania zyczy firma Curver...
a co do IM,to brak mi slow...ech, ludzie, widze, ze to forum to bardziej miejsce, gdzie ludzie odreagowuja swoje problemy w domu/szkole/pracy, niz strona, ktora daje mozliwosc dyskusji...
ale pewnie znow znajdzie sie kilku nawiedzonych, ktorzy na mnie najada jak male dzieci...ech, slow i mysli szkoda. widze, ze nastepnym razem bede musial pisac "AJRON MAJDEN RULEZ" - chocby oni byli tak starzy, ze nie beda w stanie gitar porzadnie zlapac...bo to w koncu "legenda". FUCK THE LEGEND. moje zdanie jest kilka postow wyzej, wiec sie powtarzal nie bede...narq, ludzie dobrej woli
milego bluzgania zyczy firma Curver...
Moj syn urodzi sie gluchy...