08-10-2006, 05:05 PM
i kurwa pięknie, prawie zaczynam znów wierzyć w ludzi. Słuchaj a jaka jest szansa, że dałbys radę mi to przekazać? Możemy pokombinować z mailem (szkrzynki na tlenie nie mają ograniczenia co do wielkości załącznika, pytanie tylko jak szybki net i jak dobre chęci masz), ew. mogę wysłać Ci na adres domowy kopertę z czystą płytą i kopertą ze znaczkiem, cobys kosztów w imię koleżeństwa z takim zjebem i szerzenia dobrego punka nie ponosił. A jesli mogę to "nie będziesz szedł sam" prosiłbym o przesłanie mi na maila i tak, przesyłam adres pm.
Kamael - w moim przypadku aj o czystym sentymencie mówię, kiedy słuchało sie tej kapeli jako "nowej" te x lat temu. CO jak co, ale pacyfizmu zarzucić mi nie można a prężne działania na rzecz ruchów ekologicznych nie są czymś co mnie charakteryzuje. poza tym jestem męską szowinistyczna świnią.
Kamael - w moim przypadku aj o czystym sentymencie mówię, kiedy słuchało sie tej kapeli jako "nowej" te x lat temu. CO jak co, ale pacyfizmu zarzucić mi nie można a prężne działania na rzecz ruchów ekologicznych nie są czymś co mnie charakteryzuje. poza tym jestem męską szowinistyczna świnią.