11-11-2004, 03:27 PM
ze starszych kapel to przede wszystkim DeadKennedys i Minor Threat, choc Clashem nie pogardze ani Sex Pistols i Social Distortion.
Ostatnio ogromne wrazenie na mnie robia Flogging Molly i Dropkick Murphys, oraz metalcorowe/hc jak Walls Of Jericho, Poison The Well, From Autumn To Ashes, Bleeding Through czy Avenged Sevenfold.
z pl - Dezerter, Deuter, KSU, Guernica, ostatnia plyta Włochatego mnie zmiazdzyla, April (nie mylic z Avril
), Eye For An Eye, Coalition (teraz to juz 100 Inch Shadow), Schizma i 1125.
Szukam plytek Dropdead, Knockdown - jak ktos ma i ma ochote sie podzielic to zapraszam na gg czy mejla ^_^
Ostatnio ogromne wrazenie na mnie robia Flogging Molly i Dropkick Murphys, oraz metalcorowe/hc jak Walls Of Jericho, Poison The Well, From Autumn To Ashes, Bleeding Through czy Avenged Sevenfold.
z pl - Dezerter, Deuter, KSU, Guernica, ostatnia plyta Włochatego mnie zmiazdzyla, April (nie mylic z Avril
), Eye For An Eye, Coalition (teraz to juz 100 Inch Shadow), Schizma i 1125.Szukam plytek Dropdead, Knockdown - jak ktos ma i ma ochote sie podzielic to zapraszam na gg czy mejla ^_^
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
ja mam miekkie skory.