01-24-2010, 08:44 PM
Horrory w sumie zaczęłam z lubością oglądać od niedawna. Nie mam jakiegoś ulubionego gatunku, ot albo mi się podoba, albo nie. Te w których `się morduje` typu Piła, Hellraiser, Piątek 13-tego, `Koszmar z ulicy wiązów` lubię sobie sama pooglądać, ale nie powiem abym potem umierała ze strachu. Ale są takie przy których się naprawdę bałam. Jak wspomniałam w jednym temacie `Paranolmal activity` jest świetny, dawno się tak nie bałam jak przy tym, amatorska kamera, zwykły dom i niewyjaśnione zjawiska. `Nieznajomi` też świetne, zwłaszcza jak ze znajomymi na dobrym sprzęcie oglądaliśmy, w halloween w domku na odludziu. Taka atmosfera że nie wiem
Klątwę też jedną część oglądałam, tą japońską i musze przyznać że zza poduszki którą tuliłam ledwo mnie było widać, ale obejrzałam^^ Ogólnie lubię horrory, lubię się bać i leżeć w łóżku wsłuchując się w noc i myśląc czy aby napewno jestem sama. Ot takie skrzywienie.
Klątwę też jedną część oglądałam, tą japońską i musze przyznać że zza poduszki którą tuliłam ledwo mnie było widać, ale obejrzałam^^ Ogólnie lubię horrory, lubię się bać i leżeć w łóżku wsłuchując się w noc i myśląc czy aby napewno jestem sama. Ot takie skrzywienie.