01-14-2010, 09:01 AM
Mi jego teoria przechodzenia od ustroju wspólnoty pierwotnej aż po tą cywilizowaną w drodze ewolucji bardzo odpowiada, miała sens. Sens zaczęła tracić kiedy dodał to tego rewolucję, tu już zaczął się bełkot.
A poza tym, każdy filozof jakoś w mniejszym czy większym stopniu naciągął
żadna nowość.
edit
No i proszę, kupiłem Demony Dextera. Nawet tego nie zamierzałem kupić, ale cena w supermarkecie mnie skusiła. Normalnie nie kupiłbym bo literatury mi nie brakuje, ale była tak tania ze aż żal było nie kupić, a nuż może w wakacje przeczytam. Dla tych co nie wiedzą, książka powstała przed serialem. Przejrzałem se pierwsze pare stron, i w oryginale gościem, którego Dexter zarżnął w pierwszym odcinku pierwszego sezonu, był ksiądz
Reszta co do pierwszego mordercy bez zmian - czyli te trupy dzieci itd..
A poza tym, każdy filozof jakoś w mniejszym czy większym stopniu naciągął
żadna nowość.edit
No i proszę, kupiłem Demony Dextera. Nawet tego nie zamierzałem kupić, ale cena w supermarkecie mnie skusiła. Normalnie nie kupiłbym bo literatury mi nie brakuje, ale była tak tania ze aż żal było nie kupić, a nuż może w wakacje przeczytam. Dla tych co nie wiedzą, książka powstała przed serialem. Przejrzałem se pierwsze pare stron, i w oryginale gościem, którego Dexter zarżnął w pierwszym odcinku pierwszego sezonu, był ksiądz
Reszta co do pierwszego mordercy bez zmian - czyli te trupy dzieci itd..