01-11-2010, 09:15 PM
^ lekko zalatuje mambo nr 5
), dlatego już kończę ten bezsens i mówię na temat. W sumie zawsze trzymałem się tematu, tylko w międzyczasie powiedziałem co myślałem
Krzychun napisał(a):Zoltan - już pomijając treść Waszych postów, IKR wygrywa pod jednym względem - on napiszę pięć słów a Ty robisz z tego dramat na 10 linijek. Dajesz się podpuścić.Wygrywa tylko dlatego że mniej pisze? Nie oceniaj tego w ten sposób skoro nie chce ci się czytać. Może ja jestem jakiś nietutejszy ale zawsze mnie uczono ze w tego rodzaju dyskusji wygrywa raczej ten, kto ma rację, a nie ten co pierdoli od rzeczy. Jednak ta dyskusja tutaj to nie jest jakaś gra o sumie zerowej, gdzie ktoś musi wygrać ktoś przegrać. Gość robi z siebie idiote i tego nie widzi, a patrzy na innych z góry. Jako ze mnie to już zaczęło irytować to o tym pisałem. Przyznaję ci rację że daję się podpuścić (świadczy o tym to, że znowu dużo napisałem
), dlatego już kończę ten bezsens i mówię na temat. W sumie zawsze trzymałem się tematu, tylko w międzyczasie powiedziałem co myślałem