04-24-2009, 07:03 PM
dobromirsite napisał(a):Tylko ty/lenin to podchwycili. A jak wytłumaczysz pisanie lenina o ewie w. chociaż usunąłem ten wiersz o niej już dobry czas temu. Lenin musiał więc być obecny na tym forum już jakiś czas.o ewie w. nawet nie wiedziałem, jakich jeszcze nauczycieli tam wrzuciłeś?
dobromirsite napisał(a):Jestem pracownikiem ITjesteś telefonistą w tepsie?
dobromirsite napisał(a):To po co się przed nimi bronisz? Aha... winny zawsze się broni!!! GIŃ!!!zaatakowany się bronię
dobromirsite napisał(a):Jakim cudem lenin w ten sam dzień rejestracji od razu wypowiadał się w tych tematach które dotyczą mnie lub KelThuza?no cóż... są to jedyne tematy gdzie są posty z tego roku, poza tym rozmowa kręci się wokół jednego tematu. nabijania się z twojej strony i sposobu myślenia
dobromirsite napisał(a):I akurat w dzień urodzin W. Lenina?mnie to jakoś nie dziwi
dobromirsite napisał(a):A skąd ty znasz necrodestractora skoro jesteś na forum 2 dni, a on jakoś tu nie pisze?lubisz wymyślać teorie spiskowe? może valhalla miała rację z tą schizofrenią?
Jankier przyznaj się w końcu że to ty!

![[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]](http://images31.fotosik.pl/138/c8b259e3332eeddf.jpg)