03-30-2009, 08:52 PM
dobromirsite napisał(a):RamzeS napisał(a):takie podstawowe braki elementarnej wiedzy
A chcesz skurwysynie pojedynek na wiedzę?
Przecież już ci udowodniłem ile warta jest twoja "wiedza".
dobromirsite napisał(a):Kochaniutki, nie unoś się tak,i grzeczniej proszę, bo jak znowu bedziecie mieli klęskę nieurodzaju u was na wsi, to nie przyjmiemy tu więcej waszych facetów jako gastarbaiterów i waszych kobiet jako dziwek i wyzdychacie tym samym z głoduRamzeS napisał(a):takie podstawowe braki elementarnej wiedzy
Ty chuju hanyski z jebanego Śląska. Wypierdalaj
z Polski, bo twój germański ryj niszczy estetykę Sławii. Wasza gwara to gówno pomieszane z niemiecką rzygiem. A teraz zapierdalaj robić na kopalnię, parobku z pylicą.
dobromirsite napisał(a):RamzeS napisał(a):Teraz oczywiście mnie musisz przeprosić za swoje chamstwo, inaczej wpierdol
Już się bojęA wpierdol to ty dostaniesz. Podaj czas miejsce walki. Poza tym to ja czekam na przeprosiny chłopczyku.
Jutro o 6:15 rano pod moim blokiem.
dobromirsite napisał(a):Cytat:Co brałeś?Miecz, topór i poszedłem na bitwę z jebanymi Ślązakami z niedomytym ryjem.
Pudło mój drogi, z braku higieny oraz specyficznego "zapachu" znani sa akurat twoi "aryjscy" ziomale z "chrobacji".
A co do topora... no cóż, zawsze byliście 500 lat za murzynami a co dopiero za nami
Dobra, nudzisz mnie juz, przyznawaj się ktoś ty albo wypierdalaj , kmiocie.
EDIT:
Te, wieśniak, po jakiemu na tej twojej kill list są tylko osoby z tego forum?:>:>

A wpierdol to ty dostaniesz. Podaj czas miejsce walki. Poza tym to ja czekam na przeprosiny chłopczyku.