11-04-2005, 10:32 PM
Hehe, ja mam oryginał CM 99/00. Pamiętam, że wydałem wtedy na to jakieś 140 zł, ale naprawdę było warto. Zagrywałem się w to przez długi czas, w następnych sezonach edytowałem składy - przerzucałem piłkarzy na podstawie tabel letnich/zimowych transferów - i dalej grałem ;D. Świetna to była zabawa, w ostatnie wakacje trochę grałem (wtedy gdy miałem czas, czyli rzadko) w najnowszą wersję, ale wkurzające były dwie rzeczy: ciągłe kontuzje (bez przerwy conajmniej 5-6 zawodników wyłączonych z gry) i wielkie problemy z wygrywaniem na wyjazdach.
Fakt, że podobne gwiazdorstwo pojawiło się w MU (patrz: Cristiano Ronaldo), ale mam nadzieję, że szybko uda się coś z tym zrobić.
Dżemik napisał(a):Ano, myślę, że gwiazdorstwo jest w tej drużynie zauważalne już na pierwszy rzut oka, więc nie bardzo rozumiem Twoje zdziwienie ; ). Siłą rzeczy piłkarze Realu zawsze będą na świeczniku i bardzo krytycznie będą oceniani.Kamael napisał(a):Dżemik napisał(a):Gdybym byl wredny to teraz ja bym sie podsmiewal z Waszej druzyny.. :> Ale nie jestem.. :]Nie no, kiedy Real grał słabo, to mówiłem wprost jak jest, więc proszę pod tą teorię mnie nie podciągać ;P. A ten niby "kompleks Realu" zauważalny jest nie tylko w Polsce, a w całej Europie, ale cóż... nie myślisz, że musi być jakaś tego przyczyna? ; )
Btw: Wlasnie teraz jak na dloni widac, ze w Polsce istnieje jakis zbiorowy kompleks Realu.. Gdy nie idzie jakiejs druzynie, to po prostu nie sa w formie, trzeba zmienic trenera itp. & nie robi sie z tego wielkiej afery.. Gdy Real przegrywa, to wszyscy dra geby,ze to cioty, Ronaldo jest gruby i brzydki, a Beckham nie gra w pilke, tylko zmienia fryzury.
Cos insynuujesz? ;>
Fakt, że podobne gwiazdorstwo pojawiło się w MU (patrz: Cristiano Ronaldo), ale mam nadzieję, że szybko uda się coś z tym zrobić.