10-19-2008, 10:05 PM
O JA PIERDOLE, ale sie gatunek trafił, powrót ret0rna NORMALNIE
Ale do rzeczy, powiedz mi kiedy ostatnio komuś dopierdoliłeś, bo ci jechał od długowłosych. Albo, jeśli jak większość kryptowojowników uważasz że przemoc jest niska i sprowadzanie siły do niej jest prymitywne, powiedz czy zdarzyło ci się wyjechać, choćby z gadką do grupy chamów co ci cisnęła. Bo nie wierzę że ludzie ci nie cisną, po prostu nie wierzę.
Albo jeszcze inaczej, zorganizujmy jakiś zlocik, wpadnij, i ustalimy czy jesteś silną jednostką czy słabą. Jak się okaże że słabą, to w myśl swoich własnych poglądów będziesz musiał poddać się "nieprzetrwaniu".
Poza tym, co to znaczy że "pogląd jest słuszny"? W ogóle można coś takiego powiedzieć?
Lepiej spierdalaj z tego forum.
lukas_gab napisał(a):przy zachowaniu pełnej gamy komfortu chodzeniaeee, jesteś z ministerstwa dziwnych kroków?
lukas_gab napisał(a):Pacyfiści ratując ludzi zaprzeczają temu prawu . Słabe jednostki wciąż egzystują burząc porządek
lukas_gab napisał(a):a i jakby niebyło władza silnej jednostki i nieprzetrwanie słabejJa bardzo chętnie zobaczę ten twój "społeczny darwinizm" w akcji. Była tu kiedyś jedna taka pizda, co pierdoliła podobne farmazony, nazywała się Zoltan i była gwiazdą.
Ale do rzeczy, powiedz mi kiedy ostatnio komuś dopierdoliłeś, bo ci jechał od długowłosych. Albo, jeśli jak większość kryptowojowników uważasz że przemoc jest niska i sprowadzanie siły do niej jest prymitywne, powiedz czy zdarzyło ci się wyjechać, choćby z gadką do grupy chamów co ci cisnęła. Bo nie wierzę że ludzie ci nie cisną, po prostu nie wierzę.
Albo jeszcze inaczej, zorganizujmy jakiś zlocik, wpadnij, i ustalimy czy jesteś silną jednostką czy słabą. Jak się okaże że słabą, to w myśl swoich własnych poglądów będziesz musiał poddać się "nieprzetrwaniu".
lukas_gab napisał(a):Optymalna mediana liczby ludzi to ok 4mld , jednak obecna dominanta wynosi notabene ponad 6 mldNie no kurwa jaki kwiatek, ja pierdole. Po pierwsze, postaraj się nie używać tzw mądrych słów, jeśli nie jesteś pewien czy rozumiesz co znaczą i jak powinno się ich używać, po drugie, podobno z ekologicznego punktu widzenia, w ujęciu równowagi ekosystemu gatunek "człowiek" jest przeludniony 56-cio krotnie, ale moje dane na pewno pochodzą z tak samo mało wiarygodnego źródła jak twoje. I po trzecie - może najpierw postaraj się przeczytać coś Nietzschego, a potem ewentualnie zrozumieć, zanim zaczniesz się na niego powoływać.
lukas_gab napisał(a):ale proszę jestem otwarty na dyskusje poglądową - chętnie porozmawiam , a i proszę przedstaw mi powód tego że mój pogląd nie jest słuszny ?Powód? Bo jesteś głupi.
Poza tym, co to znaczy że "pogląd jest słuszny"? W ogóle można coś takiego powiedzieć?
lukas_gab napisał(a):Jak by ktoś wszystkich chwycił za *upe i wstrząsnął był by ładDobra mały niedojebany faszysto. Przy następnych świętach uważaj na Mikołaja. Bo to nie będzie on. Złapie za dupę, może nie wszystkich, ale ciebie na pewno i potrząśnie, oj potrząśnie tak że tego nie zapomnisz.
Lepiej spierdalaj z tego forum.