10-19-2008, 06:39 PM
Nietzsche Nietzsche . Mój błąd , przepraszam nie chciało mi się szukać i błędnie uwierzyłem swej percepcji . Lat masz 18 drogi Panie , a co do chwalenia się - nie ma czym , a nawet jak bym chciał sa na to inne sposoby ale pytanie - po co ? Tym bardziej , ze i tak nikt z forumowiczów mnie nie zna ... Owszem wyboru dokonam sam , jednak chciałem poznać opinie innych "userów" glanów - nie zaprzeczysz chyba ze nie po te jest forum dyskusyjne - żeby prowadzić dysputy i wymieniać sie poglądami ?
A jeśli chodzi o wzór - każdy ma swój gust. Mi te właśnie odpowiadają . A może Ty przedstawisz swój pogląd i model buta który Tobie się podoba ? Bo jeszcze nie nawiązałeś konkretnie do tego ze wybieram nieładne buty - nie przedstawiłeś jakie w Twoim mniemaniu są ładne ;p
A jeśli chodzi o wzór - każdy ma swój gust. Mi te właśnie odpowiadają . A może Ty przedstawisz swój pogląd i model buta który Tobie się podoba ? Bo jeszcze nie nawiązałeś konkretnie do tego ze wybieram nieładne buty - nie przedstawiłeś jakie w Twoim mniemaniu są ładne ;p