09-14-2008, 03:20 PM
Książę napisał(a):hahaha, tak się cieszę że tu jesteś.Nie rozmieszaj mnie młodzieńcze bo mi zajady pękają na samą myśl.Jestem od ciebie z całą pewnością starszy,więc nie synkuj mi tu.
Synek, kto tu uważa że ma racje sugerując że jego ulubiona wokalistka jest wyjebana w kosmos i jedną z najlepszych w historii? Pierwsza liga to są Sarah Brightman, Annie Lennox, Siuoxie Sioux, Skin, PJ Harvey, Patti Smith a nie jakaś lalka z zapomnianej kapeli z lat dziewięćdziesiątych poprzedniego wieku, ona mogłaby prać gacie każdej z wymienionych. I nie jest to moje zdanie, które uważam że jest automatycznie racją, tylko suchy fakt na temat możliwości wokalnych.
Widzę również że bardzo jesteś zainteresowany moją erekcją. To że mi nie dygnął jak miałem ci podać to raczej nie moja wina. Szkoda że narobiłem ci nadziei.
Co Sarah Brightman,a może mi tu jakieś operówy jeszcze wstawisz.Wymieniasz mi tu ciurkiem nazwiska wokalistek jak najbardziej zasłużonych i utalentowanych.Coś tam czytałeś,coś tam słyszałeś znawcę i melomana strugasz.Tak samo nie znasz Sandry Nasic,więc co możesz na jej temat mądrego napisać,a skoro tak to po jakiego grzyba się tu udzielasz.Masz swoje typy to załóż temat to będziemy się wypowiadać,ale rzeczowo i mądrze.Co do możliwości wokalnych to najpierw przesłuchaj uważnie i uczciwie wszystkie piosenki Sandry,tam się przekonasz co potrafi jej kopara i dopiero się mądruj.Sandra talentem wokalnym dorównuje tym wszystkim co wymieniłeś z palcem w d.... ,a nic im nie ujmując bardzo wątpię by potrafiły zaśpiewać tak jak Sandra,to po pierwsze.Po drugie nie jest zapomnianą laską z lat dziewięćdziesiątych,bo GA grało więcej po 2000 roku,a Sandra nadal tworzy i jest młodsza. 8)
"Suchy fakt".Czyj twój i tobie podobnych.Jak zwykle ustalasz co ma być odpowiednie i najlepsze.
Natomiast Sandra jest"wyjebaną w kosmos wokalistką" tak jak kilka innych,nie dlatego,że jest moją ulubioną tylko dlatego,że posiada zajebisty talent w postaci potężnego głosu o cudownej barwie i że potrafi zaśpiewać każdy rodzaj piosenki.Poniał czy powtórzyć jeszcze raz?
[Skin jest znakomita,Annie Lennox wspaniała,znam i słucham od bardzo bardzo dawna]to tak na marginesie,bo to temat nie o nich.