02-10-2008, 01:29 AM
By Wars na priva:
Chyba jutro już mnie tu nie będzie...,,Metal" Tomash, grający w zespole noszącym nazwę ,,Abnormal Sickness", krygujący się na mega zdystansowanego i ,,postępowego" typa, jak przystało na wytresowanego przez reżim kundla nie może spać po nocach jak tylko mu się coś z ,,antysemityzmem" skojarzy. Nigdy sobie nie zaruchaleś (jak skasujesz tego posta, to jestes ciota do potęgi)
Cytat:,,Po konsultacji właśnie wlepiłem ci ostrzeżenie. Dodatkowo, w imieniu moim i Tomasha, daje ultimatum- zmienisz awatar i wywalisz podpis- żyjemy w pokoju, zostawisz jak jest- niestety, ban. Masz czas do następnego zalogowania."
Chyba jutro już mnie tu nie będzie...,,Metal" Tomash, grający w zespole noszącym nazwę ,,Abnormal Sickness", krygujący się na mega zdystansowanego i ,,postępowego" typa, jak przystało na wytresowanego przez reżim kundla nie może spać po nocach jak tylko mu się coś z ,,antysemityzmem" skojarzy. Nigdy sobie nie zaruchaleś (jak skasujesz tego posta, to jestes ciota do potęgi)
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia