02-07-2008, 01:55 PM
Sobota napisał(a):Nie uwazacie ,że juz rozpierdol sie zrobil ciut za duży ? Nie to by mi przeszkadzał off top ale już ciągle pojazdy tych samych osób o to samo. Istny, Ksiaze, Rene przystopujcie ciut bo coraz bardziej męczące się robi przeglądanie tego forum. Pojazdy , utarczki wyzywki od gejow i nakłanianie użytkowników do robienia laski jest smieszne do czasu. Ewentualnie zajmijcie sie tym nowym trollem co się pojawił :F.
Był czas kiedy próbowaliśmy coś z tym zrobić, to wszyscy byli na nie(nie wiem czy Ty też, nie będe grzebał w starych postach), więc krótko mówiąc - sorry, ale mnie to wali. Inna sprawa, że nie rozumiem po chuj takie Zoltany i Kamile same ciągną te durne zaczepki. Nawet Przemek tego nie robi. Nie dziwie się że jacyś nowi juzerzy mogą sobie wziąść do serca te pojazdy i odpisywać, ale po kilku LATACH na tym forum wydaje mi się że już można jakieś rozeznanie mieć...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo