10-31-2004, 09:43 PM
Gunsów uwielbiam. Jak dla mnie to i Apetite i UYI i Lies są świetne. Na spaghetti pare dobrych kawałków. Nie rozumiem jak się może znudzić November Rain i Don't Cry. Pozdrawiam wszystkich ich Fanów. Aha i jescze:
Nie wiem czy zrobie z siebie debila, ale Chinese Democracy już wydali??? To nie możliwe.
No i jescze jednen cytacik pana axe'a [axla?] zapodam
Ja słyszałem że rozpadli się głównie przez Axla. Podobno chciał (z całym szcunkiem dla tego pana) zacząć grać "bardziej nowoczesną muzykę". Na szczęście reszcie zespołu się to nie spodobało. Przedstmakiem tego chyba jest "My World" z UYi 1(Dla mnie kicha). Swoją drogą co sądzicie o tym utworze???
I jeszcze jedno. Pierwszy raz spotkałem się z taką ilością fanów gunsów naraz. Ja u siebie w szkole i w ogóle to jestem sam...
aXe Rose napisał(a):(bla bla bla). Z całej ich nowej płyty Chinese Democracy tylko Oh My God da się słuchać.(bla bla bla)
Nie wiem czy zrobie z siebie debila, ale Chinese Democracy już wydali??? To nie możliwe.
No i jescze jednen cytacik pana axe'a [axla?] zapodam
aXe Rose napisał(a):Po trzecie: Rozpadł się wcale nie przez Axla, tylko po prostu chłopakom wyczerpały się pomysły i uciekli z zespołu, by połączyć swoje siły z kimś nowym i nie odejść w zapomnienie. Musieli po prostu zmienić zespoł żeby znaleźć pomysły, bo GnR było w twórczym maraźmie.
Ja słyszałem że rozpadli się głównie przez Axla. Podobno chciał (z całym szcunkiem dla tego pana) zacząć grać "bardziej nowoczesną muzykę". Na szczęście reszcie zespołu się to nie spodobało. Przedstmakiem tego chyba jest "My World" z UYi 1(Dla mnie kicha). Swoją drogą co sądzicie o tym utworze???
I jeszcze jedno. Pierwszy raz spotkałem się z taką ilością fanów gunsów naraz. Ja u siebie w szkole i w ogóle to jestem sam...
You know where you are?