12-22-2007, 10:38 PM
Stary, dobry MW... Ich archaiczne, przydługie kompozycje przypominają mi czasy, kiedy jeszcze byłem dzieciakiem, wracającym ze szkoły by posłuchać Sabbathów i Maidenów.
Zajebiście podoba mi się klimat ich utworów. A mój faworyt - Żelazne Miraże.
Zespół nagrał jednego długograja, zagrał na paru koncertach i proszę - zmiana nazwy i deklaracja wydania nowego albumu. Harpia, bo tak się teraz nazywa ekipa Smoka, na oficjalnej stronie zespołu zamieściła tego oto newsa:
No, nie wiem jak wy, ale ja czekam z niecierpliwością.
A tak wogóle to cześć wszystkim.
Zajebiście podoba mi się klimat ich utworów. A mój faworyt - Żelazne Miraże.Zespół nagrał jednego długograja, zagrał na paru koncertach i proszę - zmiana nazwy i deklaracja wydania nowego albumu. Harpia, bo tak się teraz nazywa ekipa Smoka, na oficjalnej stronie zespołu zamieściła tego oto newsa:
Cytat:Hail !!! Nadchodzi wielkimi krokami chwila na którą długo czekaliśmymy , mam nadzieje że Wy również !!! . Otórz 25 stycznia rozpoczynamy sesję nagraniową naszego kolejnego albumu . W pierwszej kolejności zarejestrujemy trzy utwory na promo albumu a nastepnie reszte utworów . Najprawdopodobniej na płycie znajdzie się dziewieć kompozycji. Kolejna dobra nowina .Wiosną odbędzie się druga edycja "Szelestów" . Jesli macie jakieś "realne" :} życzenia odnośnie zestawu kapel na ten koncert piszcie do nas a my zobaczymy co da sie z tym zrobić . Kolejna nowinka . Prawdopodobnie w marcu zagramy w toruńskiej OD NOWIE u boku HORRORSCOPE, THE NO-MADS , KILLJOY i BUTELKI . Wkrótce więcej ....
No, nie wiem jak wy, ale ja czekam z niecierpliwością.

A tak wogóle to cześć wszystkim.
Master of pizza pulling the strings!