12-22-2007, 10:13 AM
u mnie, na przeciw komisariatu, otwarli jakieś zło, jedyny napis na drzwiach głosi: "DUżE PIWO - 2,80"
trzeba sprawdzić 
edit: a wczoraj w ramach próby AS testowałem piwa dostępne w małym Tesco i wnioski następujące są:
- Barley super mocne(9%) - SYF, chyba paliwo rakietowe byłoby lepsze, smakuje jakby ktoś do żuru wsypał popiół.
- Donnager strong(6,6%) - ujdzie w tłumie, czuć charakterystyczny, znany choćby z VIP-a posmak spirytusu, oraz czuć że piwo samo w sobie(bez spirola) jest cieniutkie jak barszcz, ale wypić się da bez grymasu
- Brok strong(6,9 %) - odkrycie dnia
fajna puszka, nie czuć spirola, dobry zamiennik dębowego jak z kasą kiepsko 
a najbardziej mnie niszczą w takich piwach te teksty na etykietach/puszkach "piwo dla prawdziwych mężczyzn, którzy wiedzą czego chcą" itd.
trzeba sprawdzić 
edit: a wczoraj w ramach próby AS testowałem piwa dostępne w małym Tesco i wnioski następujące są:
- Barley super mocne(9%) - SYF, chyba paliwo rakietowe byłoby lepsze, smakuje jakby ktoś do żuru wsypał popiół.
- Donnager strong(6,6%) - ujdzie w tłumie, czuć charakterystyczny, znany choćby z VIP-a posmak spirytusu, oraz czuć że piwo samo w sobie(bez spirola) jest cieniutkie jak barszcz, ale wypić się da bez grymasu

- Brok strong(6,9 %) - odkrycie dnia
fajna puszka, nie czuć spirola, dobry zamiennik dębowego jak z kasą kiepsko 
a najbardziej mnie niszczą w takich piwach te teksty na etykietach/puszkach "piwo dla prawdziwych mężczyzn, którzy wiedzą czego chcą" itd.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo