12-02-2007, 08:16 PM
Kurwa, Loudness jest najlelszpy i nie zadawaj takich idiotycznych pytań...
Tak serio
jeśli chodzi o heavy to w Japonii liczą się i liczyły tylko dwie kapele-legendy: Loudness i Anthem.
Co do poweru, to japońce mają rozrośniętą scenę neo-klasycznej odmiany tej muzyki, ale z jakością to różnie bywa. Dla mnie liczy się tylko Ark Storm. Bardzo popularny jest Galneryus, Concerto Moon czy Double Dealer, ale wg mnie to cieniosy.
Potem od prącia jest innych kapel grających coś z pogranicza hard i heavy, heavy, speed itd. ale odpuszczę sobie ich wymienianie tym bardziej, że nie wszystkie one mnie ruszają.
Powiedzmy... ale szczerze to na dłuższą metę niczym nie powalają.
Tak serio
jeśli chodzi o heavy to w Japonii liczą się i liczyły tylko dwie kapele-legendy: Loudness i Anthem.Co do poweru, to japońce mają rozrośniętą scenę neo-klasycznej odmiany tej muzyki, ale z jakością to różnie bywa. Dla mnie liczy się tylko Ark Storm. Bardzo popularny jest Galneryus, Concerto Moon czy Double Dealer, ale wg mnie to cieniosy.
Potem od prącia jest innych kapel grających coś z pogranicza hard i heavy, heavy, speed itd. ale odpuszczę sobie ich wymienianie tym bardziej, że nie wszystkie one mnie ruszają.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):metalucifer : >
Powiedzmy... ale szczerze to na dłuższą metę niczym nie powalają.