06-22-2004, 10:27 PM
Acrid napisał(a):tix napisał(a):przyznam ze ta "szajba" dodaje Ci nawet uroku
Nie seksic sie na forum
Temat odnosnie wiary a Wy takie teksty
E tam, możesz się przylączyć - stworzymy jedną wielką orgie, jeszcze Vann i inni [chętni lub nie]
- tak, już dużo osób mówiło mi że skończę w wariatkowie, najwyraźniej do tego dażę 

Acrid napisał(a):Ja w domu mam czysta tolerancje ze strony rodzicow, przestalem chodzic do kosciola, okolo 4 klasy podstawowki, na religie nie uczeszczalem od gimnazjum. Biezmowania nie mam,.. Jakos nigdy mnie to nie bawilo, a rodzice? Hm, ojciec jest w porzadku w 100%, matka uwaza ze to moja sprawa i to ja w przyszlosci moge miec problemy,.. Pewnie pomyslicie prawdziwy true metal black paganin? A nie,.. bo muzyka ma z tym malo wspolnego, w czasach podstawowki sluchalem innych rytmow
Moi rodzice są podobni, też nigdy mnie nie naciskali. Powiedzieli tylko, żebym w miare możliwości miała bierzmowanie. I mam, ale i tak ślizgiem mi to przeszło. Nie chodzę do kościoła bo nie czuję takiej potrzeby, ale wierze w Boga - jestem taką osobą, że musze wierzyć żeby nie ześwirować w pewnym momencie. Dla mnie Bóg i kościół to dwie różne instyucję [w teori jest inaczej heh...] I to chyba tyle ;]
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Niccolo Machiavelli

![[Obrazek: devil3.gif]](http://www.acrid.texasnet.pl/screeny/devil3.gif)