10-27-2004, 11:47 AM
jeśli mu sie podoba LP to dlaczego ma sobie nienaszyć... Ja widziałem gorsze rzeczy co do kostek... np narysowany znaczek addidasa co mnie powaliło...ale mniejsza z tym... Splasch a Ty jestes taki fucking evil devil tru satanix 666 lucyferius?? Jesli naszywać juz na kostke to najlepiej naszywke Vader'a , Morbi Angel Ironi itp a najepiej pentagram i krzyz do góry nogami z napisem "jestem dzieckiem SZATANA"...?? zeby to pokazać jaki mocny jestes ... załosne... Jesli chodzi o ilość naszywek to osobiście mnie śmieszy widok kostki która jest obszyta naszywkami 200 zespołów eght :/ brak słów na takich łosi ,ale widoczne chcą przyszpanować ze znaja tyle zespołów zeby ich kumple bardziej szanowali ,bo niewiem po chuj obszywać cały plecak..
))Ogółnie nielubie kostek wg mnie sa beznadziejne mało mieszczą i sa niewygodne...
a WY jakie macie kostki ile naszywek? , jakieś rysunki? , napisy?... pochwalcie sie nimi...

a WY jakie macie kostki ile naszywek? , jakieś rysunki? , napisy?... pochwalcie sie nimi...