10-15-2007, 03:24 PM
Zoltan napisał(a):Mi nie chodzi o mundurki (predzej czy pozniej, czy gietrych czy inny zjeb i tak by je wprowadzil Smile ), popatrz jakiego burdelu narobił a raczej chciał narobic z lekturami obowiązkowymi. O tym, ze to czlowiek kompletnie nie nadajacy sie na stonowisku MENu i to od samego poczatku to chyba tez malo kto pamieta. Chlop ze szkolnictwem w zyciu nie mial nic wspolnego, z wyksztalcenia adwokat, co on kurwa moze wiedziec o szkolach, lepiej by bylo gdyby jego przeszlosc wiazala sie z obejmowaniem funkcji dyrektora szkoły czy nauczyciela, ale kurwa co ma adwokat do szkolnictwa Sad Ach, jeszcze kwestia amnestii maturalnej. Przypominasz sobie coś w ogóle?
A sprawa napierdalania się w gimnazjum to słucham ciebie uważnie, co takiego nowego wprowadził? Program Zero tolerancji? Nic się nie zmieniło.
Cytat:nie zebym bronil gierycha bo i tak uwazam go za debila,
a to sie odnosi do rzeczy, ktorych w poprzednim poscie nie wspomnialem, a ktore ty mi wytknales
btw
dalej nie widze zadnego "faszyzmu", pokaz mi konkretnie do czego ten termin w polityce giertycha by sie odnosil