08-25-2007, 01:38 PM
Z tym, że Behemoth ma teraz niewiele wspólnego z blekiem, a to że Adaś w wieku 15 lat wygadywał głupoty o szatanie i lasach Pomorza, można zrzucić na karb wieku dorastania
. Ja wtedy nosiłem porwane spodnie i piłem wino.
Jego obecne teksty, jeżeli poruszają tematy okultystyczno-filozoficzne, mogą odzwierciedlać jego zainteresowania. Mogą też być pisane po to, żeby wzbudzić kontrowersje, stworzyć klimat, czy trafić do większej ilości odbiorców. Ogólnie mnie to nie obchodzi, bo patrząc na takie Burzum z ideologią, dochodzę do wniosków, że wolę Behemoth bez ideologii.
To tak jakby kazać panom z Mayhem w wieku 40 lat dalej bawić się w zakopywanie ciuchów, coby pachniały zgnilizną, bądź fotografować się ze zwłokami swoich kumpli
. Ostatnio Maniac w wywiadzie bardzo płakał nad rocznicą śmierci Deada.
. Ja wtedy nosiłem porwane spodnie i piłem wino.Jego obecne teksty, jeżeli poruszają tematy okultystyczno-filozoficzne, mogą odzwierciedlać jego zainteresowania. Mogą też być pisane po to, żeby wzbudzić kontrowersje, stworzyć klimat, czy trafić do większej ilości odbiorców. Ogólnie mnie to nie obchodzi, bo patrząc na takie Burzum z ideologią, dochodzę do wniosków, że wolę Behemoth bez ideologii.
To tak jakby kazać panom z Mayhem w wieku 40 lat dalej bawić się w zakopywanie ciuchów, coby pachniały zgnilizną, bądź fotografować się ze zwłokami swoich kumpli
. Ostatnio Maniac w wywiadzie bardzo płakał nad rocznicą śmierci Deada.