08-20-2007, 07:31 PM
Miriam napisał(a):Co do pola biwakowego... Niby było usytuowane blisko Słupna Park - owszem, ale jak się przechodziło przez tory. Przeszliśmy ze znajomymi dwa razy i przyłapała nas policja. Woleliśmy więcej nie ryzykować i chodziliśmy inną drogą. Dotarcie na miejsce zajmowało ok. 20 minut. I niestety przegapiliśmy kilka koncertów.
A tam, kilkanaście metrów dalej przecież była druga ścieżka i po przejściu przez tory, pole wychodziło się w uliczce idącej na wprost do skrzyżowania z ul. Stadionową ; ). Poza tym policja była w tamtym miejscu chyba z dwa razy (i dwa razy akurat w tym momencie w ukryciu musieliśmy przemykać tą drugą ścieżką ;D), więc nie trzeba było się tak bać ; ).
Cytat:Po występie Searching For Calm byłem ânausznym świadkiemâ grania zespołu Hatifnats. Taki dziwaczny elektroniczny niby-etno folk. Nawet że ciekawe.
Byłeś niezbyt trzeźwy kiedy ich słuchałeś, czy byłeś kilometr od sceny i docierało do Ciebie zupełnie coś innego? ;D Indie rock na niezłym poziomie, zaskoczyli mnie i to bardzo - 6 ich koncert w karierze, a panowie grają świetnie i dosyć nowatorsko jak na polskie warunki. Bardzo intrygujący, nietypowy wokal, choć może dla niektórych barwa trochę zbyt niska - momentami brzmiący jak koleś z brytyjskiego The Music, ale w sumie na dłuższą metę trudno mi go z kimś skojarzyć. Jeśli Stelmachowi dzięki Offensywie uda się ich wypromować, to będzie miło.
Cytat:Ostrowski i spółka tylko utwierdzili mnie w przekonaniu że są obecnie (uwaga !!!) Najlepszym Współczesnym Polskim Zespołem. Również jakbym miał jakąś listę polskich zespołów wszechczasów to by byli w pierwszej trójce.
Dobry dali koncert, nawet bardzo, ale bredzisz niesamowicie.
BTW, zapomniałbym. Brawa dla Tomka Smokowskiego za konferansjerkę! Uwielbiam gościa, najlepszy komentator piłkarski w naszym kraju, a w nowej roli sprawdził się IMO świetnie - zdecydowanie lepiej, niż z Stelmach i lepiej, niż Kostrzewa, który razem z nim pojawił się w zeszłym roku.