08-13-2007, 08:54 PM
Nie jadam w rzeczach pokroju KFC ,McD czy Burger King (wiem jestem lewakiem, ale jedzenie w takich "hamburgerowyc" hipermarketach gdzie sprzedają ci gówno nafaszerowane chemią i jeszcze reklamujato jako coś co musisz mieć nie jest dla nie). Ogolnie unikam fast foodów nie licząc kababu i pizzy (ale te jak sa odpowiednio przyrządzone nie mają chyba wiele wspolnego z fast foodem). No dobra czasami lubie sobie w domu sam hot doga zrobić ;] ,ale ja ogolnie parówki lubie xD. <spierdalać
>
Ogolnie uwielbiam ryż z warzywami w odpowiednim sosie i ogolnie wszelakiego rodzaju kasze i ogólnie jakieś takie wegetariańskie posiłki (kuźwa nie wiem czemu ludzie nie lubią soi). Na studiach w ramach ,że tak powiem oszczędności by mieć więcej na chlanie myśle nad przejściem na wegetarianizm (nie licząc ryby bo to zdrowe zajebiście).
A pizza Z Da Grasso jest najbardziej chujową pizza w toruniu, jak za tą cene -> po konwencie mam jej kurwa dosyć ciasto chujowe na maksa. Ja Pizza to Metropolis lub starobrowarna xD. Ewentualnie mała pizza w Picollo ale tam już dawno nie jadłem. Ogolnie Da Grasso odrzuca nawet wyglądem swoich lokali. Jak ze Startreka wyglądają .
> Ogolnie uwielbiam ryż z warzywami w odpowiednim sosie i ogolnie wszelakiego rodzaju kasze i ogólnie jakieś takie wegetariańskie posiłki (kuźwa nie wiem czemu ludzie nie lubią soi). Na studiach w ramach ,że tak powiem oszczędności by mieć więcej na chlanie myśle nad przejściem na wegetarianizm (nie licząc ryby bo to zdrowe zajebiście).
A pizza Z Da Grasso jest najbardziej chujową pizza w toruniu, jak za tą cene -> po konwencie mam jej kurwa dosyć ciasto chujowe na maksa. Ja Pizza to Metropolis lub starobrowarna xD. Ewentualnie mała pizza w Picollo ale tam już dawno nie jadłem. Ogolnie Da Grasso odrzuca nawet wyglądem swoich lokali. Jak ze Startreka wyglądają .
It rained, but we cheered ...