10-20-2004, 03:20 PM
Kalin napisał(a):Mówisz ze Slipknot zaczął od komercji od samego początku..Wpierw małe sprostowanie - pierdolić to ja mogę co najwyżej kobietę (bez urazy drogie Panie!). W przypadku bzdur jest to raczej ciężko wykonalne. A teraz ad rem - wczytaj się uważnie w to co napisałem. Ani razu nie stwierdziłem, że Slipknot jest komercyjny. Napisałem, że jest od samego początku płytki i nie ma nic do przekazania. Ale nie, że jest komercyjnyZastanów się co mówisz!! widać ze nie znasz ich od samego początku a Pierdolisz jak byś ich dobrze znał
Powiedz mi gdzie widzisz tą komercje w początkach Slipknota??
A to nie to samo. Niby detal, a jednak. Mam tylko nadzieję, że jesteś na tyle spostrzegawczy aby zauważyć różnicę 
Kalin napisał(a):[...] w tym ze mają maski??...To akurat mi się w nich podoba! Jak kiedyś gdzieś trafiam na ich video to przynajmniej ich ślicznych mordek oglądać nie muszę.!
Kalin napisał(a):Czy np. Behemoth'a tez nazwiesz komercją?? dlatego ze udzielają wywiadów w telewizji, a nawet ze mozna zobaczyć ich teledysk w telewizji??Ależ gdzież bym śmiał. Behemot doprawdy mi w niczym nie przeszkadza. Nawet niektóre kawałki im się udały. A to, że są w telewizji to bardzo dobrze. Przynajmniej mają szansę się troszkę wypromować.
Kalin napisał(a):Delikatnie mówiąc nie zgadzam się z twoim stwierdzeniemI jest to jedyny przypadek w którym żałuję, że nie żyję w państwie autorytarnym... najlepiej takim w którym sam jestem u władzy... Wtedy, delikatnie mówiąc
musiałbyś się ze mną zgadzać.Naz napisał(a):W dużym skrucieG woli ścisłości... w dużym skrócie:
1. Nie lubie SlipKnota bo to komercja
2. Nieprawda SlipKnot jest fajny
1. Nie lubię SlipKnota bo gra muzykę bez polotu
2. Nieprawda SlipKnot jest fajny

Poza tym zawsze miło mięsem poobrzucać jakąś, nielubianą, kapelę
A że najczęściej się to kończy taką, a nie inną dyskusją... no cóż - nic za darmo 
Poza tym... SlipKnot jest niefajny
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."

Zastanów się co mówisz!! widać ze nie znasz ich od samego początku a Pierdolisz jak byś ich dobrze znał