10-20-2004, 02:28 PM
Cranmer napisał(a):No to jak mozna sie nie zgodzić to się nie zgadzam, poprostu gadasz bzdury!Splash napisał(a):Wogóle, slipknota teraz (prawie) wsyzscy sluchają... A to moim zdaniem źle o nim swiadczy...
A to już dyskusyjna teza. Przecież istnieje ewentualność takowa, że wszyscy danego zespołu słuchają dlatego, że jest dobry (czego - oczywiście jest to tylko moje zdanie - o Slipknot powiedzieć nie można). Rozumiem zamiłowanie do kapel niszowych, ale nie powinno się skreślać zespołu z racji jego popularności. Lepiej aby przyczyną była jakość ich muzyki. Albo jej brak (patrz Slipknot)Z drugiej strony jednak "gust mas" bywa dość płytki i może oznaczać komercjalizację i spłaszczenie twórczości band'u... (choć Slipknotowi już to nie grozi... dawno ten poziom osiągnął, żeby nie rzec, że od niego już zaczął)...
Podsumowując - tezę o Slipknot'cie popieram, ale argument co do "popularności"... no już bym się musiał bardzo poważnie zastanowić...
Post scriptum... naturalnie przypisy w nawiasach są moją skromną opinią i nie są (niestety) obowiązujące dla wszystkich
Co gorsza można się z nimi niezgadzać
Mówisz ze Slipknot zaczął od komercji od samego początku..
Zastanów się co mówisz!! widać ze nie znasz ich od samego początku a Pierdolisz jak byś ich dobrze znał
Powiedz mi gdzie widzisz tą komercje w początkach Slipknota?? w tym ze mają maski?? buhahahahah A Black metalowe zespoły jak nakładają na siebie kilogram tapety albo jakiś farbek to co??
Fakt ze nagrali "inną" płyte niz poprzednie nie świadczy o tym ze poszli na komercje!Czy np. Behemoth'a tez nazwiesz komercją?? dlatego ze udzielają wywiadów w telewizji, a nawet ze mozna zobaczyć ich teledysk w telewizji??
Delikatnie mówiąc nie zgadzam się z twoim stwierdzeniem
Pozdr.

Z drugiej strony jednak "gust mas" bywa dość płytki i może oznaczać komercjalizację i spłaszczenie twórczości band'u... (choć Slipknotowi już to nie grozi... dawno ten poziom osiągnął, żeby nie rzec, że od niego już zaczął)...
) obowiązujące dla wszystkich
Co gorsza można się z nimi niezgadzać