07-23-2007, 10:51 PM
metallgirl napisał(a):Dobrze,ze dunczycy nie chodza do kosciola,no nie ktorzy,ale to nic w porownaniu z Polska. W Danii jest za to pelno satanistow i slugow morcznego pana,ale na serio...moj kumpel kiedys zalozyl koszulke (wlasno recznie zrobiona) gdzie pisao "wypedzic chrzescijan z naszego kraju (cos tam) w imie odena" czy cos w tym stylu
,albo inny raz zalozyl koszulke z napisem "god is gay"...albo ten zespol Stormslag (zakladalma raz temat o nich),napisali na scianie "zabic chrzescijan" ,czyli w Danii jestem bezpieczna i nie musze sie bac rydzykomanii
<oddych z ulga> ...ale wracajac do tematu i rydzyka,to jak patrze na jego gebe to mi przypomina jakas cipe w okularach. jestem ciekawa ike babc sie masturbuje przy jego audycjach
HEIL RYDZYK!
P.S. nie chcialam urazic zadnej religi,satana,kosciola,chrzescijan
Ja mam koszulke z napisem "wypierdolić pedałów z Polski"...a co do Tadzia to chciałbym tak manipulować ludźmi jak on. To człowiek fenomen. Znajdźcie mi drugiego człowieka w kraju, za którego dałyby sie pochlastać milony (i nie tylko mohery)..no i kabze mu nabijają
fucking kurwa darkness spirytus vodka

,ale na serio...moj kumpel kiedys zalozyl koszulke (wlasno recznie zrobiona) gdzie pisao "wypedzic chrzescijan z naszego kraju (cos tam) w imie odena" czy cos w tym stylu
,albo inny raz zalozyl koszulke z napisem "god is gay"...albo ten zespol Stormslag (zakladalma raz temat o nich),napisali na scianie "zabic chrzescijan" ,czyli w Danii jestem bezpieczna i nie musze sie bac rydzykomanii
<oddych z ulga> ...ale wracajac do tematu i rydzyka,to jak patrze na jego gebe to mi przypomina jakas cipe w okularach. jestem ciekawa ike babc sie masturbuje przy jego audycjach