07-21-2007, 08:31 PM
Prostactwo językowe hm. tzn za mało idiomów, phrasali tak itp ? A co do nazwy zespołu, nie ja wymyśliłem
Sugerowałem chłopakom zmianę, ale zostałem przegłosowany. Tzn kapela nazywa się KHRONOS. A to band jest tylko w adresie myspace'a. A do jakiej muzyki hmmm. To co gramy to taki szeroko pojęty thrash metal z moimi growlowanymi wokalami. Teksty są mało thrashowe, lub o zgrozo deathowe, ale jakoś nigdy nie jarałem się tematyką tekstów w tych stylistykach. Chyba, że lirykami w stylu Ch.Schuldinera, no ale niestety mój langłicz nie jest na tyle dobry, żeby się męczyć w takiej stylistyce. Chociaż jakby posiedzieć na słownikiem itp ;] No i młody jestem i nie mam jak narazie aż tak dużej mądrości życiowej, a swoich przeżyciach typu agresja itp pisać nie lubię, bo nie mam skłonności ekshibicjonistycznych.Np ten pierwszy utwór, to był w ogóle nasz pierwszy kawałek, kiedy jeszcze nie wiedzielismy, co chcemy grać. Utwór jest raczej bardziej death (tylko pod względem wokali)rockowy, więc i pozwoliłem sobie na tematykę r'n'r. A teksty wciąż poprawiam, i jak poprawie to zedytuję pierwszy post. I kapa, bo tekst musi też pasować pod melodię, a tłumaczyłem je ze szkieletów, które tam kiedyś powstały w języku polskim, więć cięzej mi było zachować sens pod względem melodyki.