07-11-2007, 11:21 AM
warsadal napisał(a):Książę napisał(a):Jak dla mnie odstawili sztywną akcję, bo nie tylko pojechali na obcy teren to jeszcze pozamiatali nie tylko lokalną ekipę ale i psiarnię.Ale po co, do cholery? Zachowanie wybitnie kretyńskie, nie dość, że oberwało się zupełnie przypadkowym Litwinom, to jeszcze zamknęło Legii drogę do Blackburn, o którą biła się w lidze prawie do ostatniej kolejki. To debilizm i tak to będę nazywał.
Cytat:Po prostu nie rozumuję w twój pizdowaty sposób.Może po prostu jesteś idiotą i nie bardzo wiesz, na czym polega bycie kibicem?
Cytat:Poza tym huliganerka ani lecha, ani areczki ani cracovii nigdy takiej akcji nie odstawiły, a chyba nie powiesz mi że wśród kibiców tych klubów orków jest mało.Co to jest "huliganerka"? Chodzi ci o bojówkę? Myślę, że najzwyczajniej nie masz pojęcia, czym oni się zajmują. Ale jeśli nigdy nie odstawili maksymalnie wieśniackiej akcji na terenia zagranicznego rywala, z którym absolutnie nie mieli przedtem kosy, to pozostaje tylko się cieszyć.
Zgodze sie z Warsadalem. Akurat cieszy mnie to ze nasi kibice nie odstawili takiej akcji. Bo nie wiem czy można być dumnym ze Bogu ducha winni Litwini dostali w dupę od naszych.