06-20-2004, 08:54 AM
a czy zauwazyliscie taka dziwna tendecję ze na wszystkich zdjeciach z czlonkami roznych zespolow na stronce podanej wyzej oni sa ustawienie w ksztalcie stozka i wszyscy lampią się na srodek ?
dobra ja wiem ze to moze malo istotne ale to mnie zaintrygowalo hehe
wracajac do szufladkowania - oczywiscie nie da sie zaprzeczyc ze ta grupa gra metal, ta soft rocka a ta HH a tamta disco polo, ale nie przesadzajmy, nie mowimy o takich ekstremalnych przypadkach jak stwierdzenie ze Shazza gra rocka ale o tym czy np. Stratovarius gra power, speed czy jeszcze jaki inny metal. Ja nie mam pojecia jak to zaszufladkowac i dla mnie nie ma to zadnej roznicy.
dobra ja wiem ze to moze malo istotne ale to mnie zaintrygowalo hehewracajac do szufladkowania - oczywiscie nie da sie zaprzeczyc ze ta grupa gra metal, ta soft rocka a ta HH a tamta disco polo, ale nie przesadzajmy, nie mowimy o takich ekstremalnych przypadkach jak stwierdzenie ze Shazza gra rocka ale o tym czy np. Stratovarius gra power, speed czy jeszcze jaki inny metal. Ja nie mam pojecia jak to zaszufladkowac i dla mnie nie ma to zadnej roznicy.
Nie wierzę w nic, nie pragnę niczego na świecie
Mam wstręt do wszystkich czynów, drwię z wszelkich zapałów, posągi moich marzeń strącam z piedestałów ... i zdruzgotane rzucam w niepamięci śmiecie !
Mam wstręt do wszystkich czynów, drwię z wszelkich zapałów, posągi moich marzeń strącam z piedestałów ... i zdruzgotane rzucam w niepamięci śmiecie !