05-09-2007, 10:30 AM
Hargreaves- jestem bardzo na "tak", powiedzmy szczerze Carrick drugim Keane'm nie jest, przyda się konkurencja na DM. Bale- widziałem kilka spotkań Southampton z jego udziałem, moim zdanie bez rewelacji. Komentatorzy z Polsatu Sport wciąż się nim zachwycali, jaki to utalentowany i jak świetnie bije wolne, ale potwierdzenia na boisku brak. Z drugiej strony, jest bardzo młody, może warto w niego zainwestować. W ataku najchętniej widziałbym Berbatowa, choć Sahy nie przekreślałbym przedwcześnie. W pierwszej części sezonu był naszym najlepszym napastnikiem, potem kontuzja pokrzyżowała plany, ale jeśli wróci do formy sprzed kontuzji... Na Richards'a chyba nie ma wielkich szans, to podobno priorytet dla Chelsea, a Abramowicz może sypnąć groszem dużo szczodrzej niż my. Choć patrząc z perspektywy samego piłkarza opcja Manchester jest dużo bardziej korzystna. Ribery to super piłkarz, ale przecież na skrzydłach akurat wzmocnien nam nie potrzeba. Chyba, że ma być taką alternatywą, jakby Giggs miał kończyc kariere, bo R. to lewoskrzydłowy, prawda?
Cytat:Napastnik Barcelony Samuel Etoâo znalazł się na szczycie listy życzeń trenera Manchesteru United Sir Alexa Fergusona. Szkot zamierza latem sprowadzić Kameruńczyka na Old Trafford.Hehe. Używam dziś onetu, bo gazeta.pl ma włączoną taką wk...cą reklamę, której nie można wyłączyć, a co chwilę daje o sobie znać w głośnikach. Proszę, jakie kffiatki można znaleźć
Angielskie media donoszą, że zostały już podjęte pierwsze kroki w tej sprawie, a napastnik Barcelony ma kosztować włodarzy âCzerwonych Diabłówâ około 27 mln funtów (około 40 mln euro)!