04-23-2007, 10:52 AM
Chwali? zastanów sie co ty wygadujesz..
Gówniany wg. twojego zdania.
A dziekuje bo ktoś obiektywnie odpowiedział a nie jak ty bez całkowitego sensu i obrażając innych do tego. Piszesz Obiektywną!!?? JAKĄ Obiektywną skoro to jest zdanie TWOJE co nie znaczy że WSZYSCY tak muszą myśleć wiesz?
Dla ciebie one są badziewiem- dla mnie wręcz przeciwnie. A jak zdefiniujesz twoje "fajne buty"
Dresiarskie adidasy może co? nie dziękuje w takich nie chcę chodzić.
A i nie musisz mnie przestrzegać
ja wiem czego chcę i wole dać te 450zł za glany które mi się zajebiście podobają niż kupić jakieś zwykłe.
Ja sie mam ogarnąć? to chyba ty lepiej nabierz szacunku i ogłady dla ludzi, klniesz na lewo i prawo i MI zarzucasz żebym to JA sie ogarnął?
eh szkoda gadać...
Gówniany wg. twojego zdania.
A dziekuje bo ktoś obiektywnie odpowiedział a nie jak ty bez całkowitego sensu i obrażając innych do tego. Piszesz Obiektywną!!?? JAKĄ Obiektywną skoro to jest zdanie TWOJE co nie znaczy że WSZYSCY tak muszą myśleć wiesz?
Dla ciebie one są badziewiem- dla mnie wręcz przeciwnie. A jak zdefiniujesz twoje "fajne buty"
Dresiarskie adidasy może co? nie dziękuje w takich nie chcę chodzić.
A i nie musisz mnie przestrzegać
ja wiem czego chcę i wole dać te 450zł za glany które mi się zajebiście podobają niż kupić jakieś zwykłe.Ja sie mam ogarnąć? to chyba ty lepiej nabierz szacunku i ogłady dla ludzi, klniesz na lewo i prawo i MI zarzucasz żebym to JA sie ogarnął?
eh szkoda gadać...
Niech wrogowie twoi poczują smak zemsty oraz cierpienia,
błąkając się w ciemności dostąpisz tego, co oczy zwykłego śmiertelnika nigdy nie ujrzą. Wieć powstań i niech ciemność twoich skrzydeł okryje ten świat
błąkając się w ciemności dostąpisz tego, co oczy zwykłego śmiertelnika nigdy nie ujrzą. Wieć powstań i niech ciemność twoich skrzydeł okryje ten świat